Ben jij de app ontwikkelaar die mij een handje kan helpen? Neem dan contact met me op. Ik ben telefonisch bereikbaar, maar je kunt me natuurlijk ook een mail sturen. Op die manier kunnen we dan een afspraak maken en bespreken we onder een kop koffie alle mogelijkheden.

Het gaat hier echter wel om vrijwilligerswerk. Het is dus belangrijk dat je net als ik een passie hebt voor dit soort dingen. Dit houdt niet in dat er op lange termijn niets mee te verdienen valt, maar voor nu is dat nog een gok. Het belangrijkste is dat we onze ervaring samenvoegen om op die manier een leuke en functionele app te ontwikkelen.

Zodra we de gps Groesbeek app op de markt hebben gebracht, kunnen we vooruit kijken naar de ontwikkeling van andere leuke apps.  Game apps, kinder apps, onderwijs apps zijn tegenwoordig enorm populair. Ook deze kunnen voorzien worden van een gps functie. Met dit alles in gedachten ben ik ervan overtuigd de juiste partner te vinden voor dit project.

Ben je geïnteresseerd maar wil je de app eerst uitproberen om er aan verder te kunnen werken? Dat kan natuurlijk ook. Hiervoor kun je me op gpsgroesbeek.nl een berichtje achterlaten. Ik zal er dan voor zorgen dat je zo snel mogelijk een reactie van mij ontvangt. Voor nu hopelijk tot ziens!

Klik hier om weer terug naar de homepage te gaan